انتظار چنین بازی زیبایی از حریف نداشتم؛
نتیجه بازی با پاس کاملاً خطرناک است
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 31 خرداد 1392 22:26
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1310
سرمربی تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: نتیجه پیروزی ۴ بر ۲ مقابل پاس همدان کاملاً خطرناک است.
به گزارش "همدان فوتبال"، محمود یاوری پس از پیروزی 4 بر 2 مقابل پاس همدان در نشست خبری اظهار داشت: فوتبال متفاوتی بود؛ یک بازی انتحاری که هرچه از زمان بازی میگذشت شرایط یک مسابقه فوتبال را میگرفت. من انتظار چنین بازی زیبایی را از پاس نداشتم. در نهایت از اشتباهاتشان استفاده کردیم و 4 گل زدیم.
وی ادامه داد: از نقطهای ضربه خوردیم که ملیپوشانمان حضور داشتند. با توجه به شرایط زمانی و ساعت بیولوژیک بدن بازیکنان دو بازیکن ملیپوش ما حتی خواب درست و حسابی هم نداشتند و ما در خط هافبک ضعف داشتیم به همین دلیل هم روی خط دفاع ما فشار آمد، ضمن اینکه بازیکن خوبی مثل سینا عشوری را هم نداشتیم. دروازهبان ملیپوش ما هم با گلی که از راه دور خورد روحیه را به حریف داد. بیاتینیا هم به علت خستگی مفرط نتوانست روی خط دفاع حریف فشار زیادی بیاورد.
سرمربی تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان در مورد اینکه فکر نمیکند این نتیجه کمی خطرناک است، گفت: به نظر من این نتیجه کاملاً خطرناک است و خطر در بازی بازگشت تیم ما را تهدید میکند.
وی در مورد وضعیت پیام صادقیان در تیم ذوبآهن گفت: به نظر میرسد او دوست ندارد برای ذوبآهن بازی کند و مصاحبههایی متعددی در هفته گذشته انجام داد. صادقیان باید بداند جایگاهش کجاست و کجا بوده و به کجا رسیده است. من حتی اسم خودرویی که زیر پای این بازیکن است را نمیدانم.
وی افزود: صادقیان به صراحت گفته دوست ندارد برای ذوبآهن بازی کند و من هم در نامهای به باشگاه او را در اختیار باشگاه گذاشتم تا هر تصمیمی میخواهد در مورد این بازیکن بگیرد.
یاوری در مورد اینکه ممکن است در همدان برایش مشکلاتی ایجاد شود زیرا در گذشته در تیم پاس حضور داشته است، گفت: من برای کسانی که دوستم دارند به همدان میروم نه آنهایی که دوستم ندارند. من در همدان پنبه در گوشم است و کاری به حواشی ندارم و فقط میخواهم تیم ذوبآهن بازی خوبی را به نمایش بگذارد.
وی در مورد پنالتی پاس گفت: بازیکن من برگردان زد بدون آنکه بازیکن حریف را ببیند ولی داور ترکی است و من در کار داور دخالت نمیکنم. اگر این صحنه پنالتی نبوده باشد داور به ما ظلم کرده است.
سرمربی تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان در مورد اینکه چرا تیمش در پلیآف حضور دارد، گفت: کاری به گذشته ندارم. من برای 10 روز به ذوبآهن آمدهام و به بازیکنان هم گفتهام اگر خوب شروع نکردهاید و خوب ادامه ندادهاید خوب تمام کنید.
وی در مورد اینکه نمیترسد که به سرنوشت کربکندی دچار شود، گفت: من به فکر قداست فوتبال اصفهان هستم و اگر مویی از سر ذوبآهن کم شود انگار یک مو از سر سپاهان کم شده است.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال