سرمربی تیم فوتبال الوند همدان:

اگر وجود دارید 1000 تومان کمک کنید!

b_150_100_16777215_00_images_stories_talaei-0.jpgسرمربی تیم فوتبال الوند در نشست خبری صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در خصوص گله‌گی‌ها به مدیرعامل تیم حق می‌دهم و به او خسته نباشید می‌گویم چون در این اوضاع وانفسا خرج کردن از جیب بسیار مشکل است و اگر کسی ادعا دراد، 1000 تومان به فوتبال این شهر کمک کند.

به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، رضا طلایی‌منش ادامه داد: برای خودم، تیمم، و همدان متاسفم که در راه فوتبال این شهر با این مشکلات مواجه هستیم.

وی افزود: عملکرد من برای فوتبال ایران مشخص است و از طرفی رويكرد باشگاه الوند هم براي همه روشن شده ولی امیدوارم به ما کمک شود و خدا یاری کند تا به آنچه لیاقت داریم برسیم.

وی با بیان این مطلب که باید عملکرد خود را نسبت به پارسال بهبود بخشیم، تصریح کرد: می‌خواهیم از تجربیات گذشته استفاده کنیم و کم تجربگی‌ها را جبران کنیم زیرا ثبات کاری رمز موفقیت است.

سرمربی الوند خاطرنشان کرد: خدا را شاکرم که تیم خوبی بستیم و باید گفت که الوند شخصیت پیدا کرده است. امسال وظایف سنگینی داریم و 100% به صعود فکر می‌کنیم.

طلایی‌منش در خصوص بازی الوند با معاونت ورزش کیش در جام حذفی نیز گفت: در جام حذفی باید کار را در 90 دقیقه تمام کنیم و در بازی با نماینده کیش هم خوب کار کردیم اما تعداد گل‌های ما بسیار کم بود.

سرمربی الوند با اعلام این‌که فوتبال یک زندگی اجتماعی است، افزود: همه باید دست به دست هم بدهیم تا به حق خود در فوتبال برسیم و با تدبیر و هم‌فکری تیم را جلو ببریم.

وی در خصوص دیدارهای پیاپی الوند در اهواز خاطرنشان کرد: هوای اهواز بسیار گرم است و به دلیل سنگینی دیدارها باید دو تیم به اهواز ببریم و باید گفت که دیدارهای سختی پیش‌رو داریم.

طلایی‌منش در خصوص وضعیت مصدومان این تیم بیان داشت: مجتبی انصافی، حامد ریاحی، هادی بلوری،  پوریا آریا کیا و سید جمال معصومی دچار مصدومیت هستند اما وضعیت معصومی و آریاکیا بهتر از سایرین است.

سرمربی الوند در پایان در خصوص کادر فنی بومی الند اذعان کرد: اعضای کادر فنی از توانمندی بالایی برخوردارم و باید گفت که از هر لحاظ به آنها اطمینان کامل دارم زیرا هر کدام از آنها در کار خود خبره هستند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن