همدان پرواز نداشت، باختیم!
یزدی: داور را به خدا واگذار کردم
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 03 مهر 1392 19:32
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 843
سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان گفت: تصمیم داور بازی پاس و نفت مسجد سلیمان مبنی بر مردود شمردن گل تیم ما را در دیدار امروز به خدا واگذار می کنم.
به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، دیدار عصر امروز تیم های پاس همدان و نفت مسجد سلیمان در هفته نخست لیگ دسته یک فوتبال کشور به برتری یک بر صفر پاسی ها انجامید.
داریوش یزدی در پایان دیدار تیم های پاس همدان و نفت مسجد سلیمان افزود: گل تیم ما در دقیقه 85 کاملا درست بود و همگان شاهد صحیح بودن این گل بودند اما داور با گرفتن آفساید تلاش و زحمات ما را هدر داد و او را به خدا واگذار می کنم.
وی اضافه کرد: استرس بیش از حد شروع مسابقات حاکم بر بازی بود و با فنی لازم را از سوی دو تیم نداشت و برنامه ریزی نادرست سازمان لیگ نیز مشکلات عدیده ای را برای ما ایجاد کرد.
وی با انتقاد از برنامه ریزی فدراسیون در برگزاری رقابت های لیگ دسته یک و جام حذفی فوتبال کشور گفت: چهار روز قبل در رقابت های جام حذفی مسیر 16 ساعته را به صورت رفت و برگشت با اتوبوس تا بندرگناوه داشتیم و اکنون نیز به دلیل نبود خطوط هوایی در همدان مجبور شدیم مسافت مسجد سلیمان تا همدان را زمینی طی کنیم و از این شرایط ضربه خوردیم و باختیم.
وی افزود: به راحتی تیم پاس از جام حذفی کنار می رود اما جرم تیم ما این است که به خاطر درست بودن تمام مسایل باشگاه نفت مسجد سلیمان باید جریمه شویم و هر چهار روز یک بازی برای ما گذاشته اند.
وی خاطرنشان کرد: سی ام شهریور ماه بازی کردیم، امروز سوم مهرماه هم دیدار داشتیم، هشتم، چهاردهم و نوزدهم هم بای بازی کنیم، آیا کسی که برای لیگ دسته یک برنامه ریزی می کند، می داند برای چه لیگی برنامه ریزی داشته است، ما حتی در لیگ برتر هم مشکل داریم و چهار روز یک بازی صدای همه را درآورده است.
وی افزود: متاسفانه تیم من با برنامه ریزی این چنینی فدراسیون جریمه می شود و باید در جام حذفی شرکت کنیم، هر چهار روز یک بازی در لیگ یک داشته باشیم، به دلیل نبود پرواز هوایی نظیر شهر همدان نیز باید مجبور شویم زمینی مسافت طولانی را طی کنیم که خستگی راه باعث افت کیفیت تیم ما شد.
یزدی یادآور شد: حق تیم ما در بازیامروز مقابل پاس همدان مستحق باخت نبود و عادلانه بود که یک امتیاز این بازی را کسب کنیم اما خستگی طول راه و برنامه ریزی نادرست فدراسیون برای ما مشکل و دردسرساز شد.