درالوند همه به یک هدف فکر می‌کنند و آن هم صعود به لیگ برتر است

b_150_100_16777215_00_images_stories_akbari.jpgدرالوند همه به یک هدف فکر می‌کنند و آن هم صعود به لیگ برتر است و امیدوارم با خواست خدا و همت بچه ها امسال به این هدف خود برسیم .

به گزارش "همدان فوتبال"، قاسم اکبری گلزن این روزهای الوند در خصوص پیروزی این تیم برابر استقلال اهواز و رقابت با حریفان صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید.

*بازی خیلی سختی را بردید.

همین طور است بردن استقلال با آن همه تماشگر و بازیکنان خوبی که دارد کار آسانی نیست و انصافا بازیکنان الوند غیرت کردند و موفق شدیم در عرض یک هفته دو نیم اهوازی را در زمین خودشان شکست دهیم

*ظاهرا هوای اهواز نیز خیلی گرم بوده درست است؟

واقعا هوای خیلی گرم بود و خدا کمک کرد تا علی‌رغم این گرما شرمنده هواداران خوب الوند نشویم.

*در دو نیمه موقعیت های زیادی برای گلزنی داشتید ولی چرا فقط سه گل ؟

ما بازی خوبی را انجام دادیم و کاملا سوار بر بازی بودیم و به قول شما هم در نیمه اول و دوم موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتید ولی خوب جذابیت فوتبال به همینه ، اگر قرار بود همه توپ ها گل شود که دیگه جذابیتی نداشت ولی در کل عملکردمان در این بازی طوری بود که حرف و حدیثی باقی نماند و مزد برتریمان را گرفتیم.

*این روزها خوب گلزنی می کنی.

در کل همه تیم خوب کار می کنند و من هم فقط زحمات اونها را به ثمر می رسانم

*در بازی با استقلال با عبدالهی خیلی هماهنگ بوده و دو گلی که زدی روی پاس روح الله بود مثل اینکه خیلی با هم هماهنگ هستید؟

خوب سال گذشته من و روح الله در اتکا هم بازی بودیم و شناخت خوبی از باری یکدیگر داریم و قطعا امسال با هماهنگی که بین ما و همه بازیکنان هست خیلی از تیم ها در زمین بازی را اذیت خواهیم کرد.

*این هفته باید با گیتی پسند در همدان بازی کنید شناختی از این تیم دارید؟

تا اون جایی که من خبر دارم گیتی پسند تیم خوبی را روانه مسابقات کرده و در بازی اول خود نیز به پیروزی رسیده ولی ما هم الوند هستیم و قطعا برای برد به میدان می رویم.

*امسال می توانید به لیگ برتر صعود کنید؟

خوب خیلی اتفاقات باید رخ دهد که یک تیم موفق شود به لیگ برتر صعود کند ولی درالوند همه به یک هدف فکر می‌کنند و آن هم صعود به لیگ برتر است و امیدوارم خواست خدا و با همت بچه ها امسال به این هدف خود برسیم .

*صحبت خاصی نداری؟

امیدوارم در بازی با گیتی پسند تماشگران به ورزشگاه بیایند و تیم محبوب خود را حمایت کنند .

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن