سرمربی تیم فوتبال الوند همدان:
دور برگشت مسابقات بسیار سخت است
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 23 آذر 1392 14:07
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1140
سرمربی تیم فوتبال الوند همدان گفت: دور برگشت مسابقات بسیار سخت است زیرا تیمها به سختی به یکدیگر امتیاز میدهند.
رضا طلاییمنش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: بازی سخت و خوب بود و بچهها سخت جنگیدند اما متاسفانه روی اشتباه فردی گل خوردیم و نتوانستیم برای بار دوم آن را جبران کنیم.
وی ادامه داد: از تمام بچهها راضی هستم زیرا با بضاعتی که داشتیم بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشتیم اما نفت بسته و دفاعی بازی میکرد.
سرمربی الوند در خصوص داوری این دیدار تصریح کرد: ورزشگاه آبادان جو سنگینی دارد و داور این دیدار هم تحت تاثیر جو این ورزشگاه و تماشاگران پنالتی مسلم روی نوید عاشوری را اعلام نکرد.
طلاییمنش خاطرنشان کرد: فعلا موفق نشدهایم با بازیکنی به توافق برسیم اما باید با جذب چند بازیکن نقاط ضعف را برطرف کنیم زیرا با این وضع ادامه کار بسیار مشکل است.
وی گفت: تمرینات ما 26 ماه جاری آغاز خواهد شد و امیدواریم بازیکنان مصدوم مانند انصافی و عبداللهی بتوانند به تمرینات برسند.
نظرات
باسیرجان وپدیده وگیتی پسندکاری نداریم اما صنعت نفت وقتی مادوازده امتیازداشتیم کجای
جدول بود حالا کجاست اگرامتیاز گرفتن سخته برای همه تیمها سخته توجیع لازم نیست
بگویید تیم خوب بازی نمیکنه خلاص. روزی به اقای صوفی گفتم اقا به جای کمال وند
میثاقیان یاتقوی رابیاورید گفت اکبر اوتی دیوانست و تقوی استمرار نداره از ان موقع اکبر دیوونه دوتیم رابه لیگ برتراورد تقوی هم در کار خود موفق بوده. نیمکت را قوی کنید بازی کن خوب
بیاورید والاه کار از اینم بدتر میشه دوست میگه گفتم دشمن میگه میخواستم بگم... :-?
شما بد نی یه تجدید نظر تو روشت بکنی!!!!!!!!!!!!!!
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال