هیات مدیره پاس بخوانند؛

فردا نگوییم خود کرده را تدبیر نیست

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_hamkaran_hamed_seyfi.jpgاین روزها در همدان شاید خیلی بهتر و بیشتر می شد همه چیز تحت تاثیر فوتبال و تیمی قرار گیرد که روزگاری میعادگاه عشق، علاقه و در رأس همه تفریح جوانانی بود که پاس را پاس می داشتند.

به گزارش "همدان فوتبال"، اگر امروز مردم کمتر حامی پاس هستند نه به این دلیل است که به تیم پشت کرده اند یا از محبت و علاقه شان به پاس کم شده یا از بین رفته است.

 

منشأ جای دیگری است، سرچشمه قهر فوتبالی مردم از ناامیدی هاست و مشکل را همان افرادی می توانند حل کنند که هنگام موفقیت پاس را میراث پدری خود می دانند و هنگام ناکامی توپ را به زمین یکدیگر شوت می کنند.

بازیکنان پاس در طول فصل بارها و بارها  گلایه کردند، نالیدند و چندین بار دست به اعتصاب زدند تا بلکه گوش یک نفر بدهکار باشد.

"مرتضی تبریزی" یک هفته مانده به پایان لیگ یک با صراحت و قاطعیت اعلام کرد که اگر تنها 10 درصد بیشتر از مبلغی که به بازیکنان دادند، به حساب بازیکنان واریز می کردند پاس با قاطعیت و مستقیم به لیگ برتر صعود می کرد.

در چنین اوضاع اسفباری، همه اتفاقات دست به دست هم داد تا نماینده همدان به پلی آف برسد. قبل از آغاز این بازی ها باز هم بازیکنان از بی پولی سخن آوردند اما در کنار این مشکلات دوباره ساز غیرت و تعصب خود را کوک کرده و مس سرچشمه را از میان برداشتند.

در چنین وضعیتی بود که رمضانی گفت بازیکنان برای پول بازی نمی کنند و فقط به عشق فوتبال و مردم همدان دنبال لیگ برتری شدن هستند.

وعده پشت وعده، تنها دلخوشی این روزهای بازیکنانی است که دوست دارند تیم خود را در بین تیم های لیگ برتری ببینند. پاسی ها بازهم هفته قبل در حرکتی هماهنگ دست به اعتصاب زدند تا شاید این بار که پاس رنگ و بوی لیگ برتر را حس می کند، اعضای هیات مدیره گوشه چشمی به بازیکنان داشته و قبل از بازی با ذوب آهن آن ها را شارژ مالی کنند. اما این بار هم چنین اتفاقی رخ نداد و بازیکنان بازهم با کم پولی و بی پولی دست و پنجه نرم می کنند.

این وسط اما بازیکنان حریف تعصب و عشق خود به پاس نشده و در چنین شرایط حساسی دست از کم کاری برداشتند و بازهم تمرینات را با شادابی و البته جدیت خاصی دنبال می کنند.

این بار امید است که مدیران هم چاره اندیشی کنند و برای بازیکنان راه حلی اتخاذ کنند، چراکه پاس در بهترین شرایط برای رسیدن به لیگ برتر قرار دارد و اگر این اتفاق رخ ندهد شاید حالا حالاها مردم رنگ لیگ برتر را نبینند.

آقایان یا از مزایای لیگ برتری شدن نماینده یک استان خبر ندارند یا نمی خواهند از این مزایا مطلع شوند. ای کاش دور و اطراف کسی پیدا شود و به مدیران بفهماند که پاس یک گوهر است و اگر لیگ برتری شود چه اتفاقات خوبی برای همدان رخ خواهد داد. فردا برای پشیمانی و گفتن "خود کرده را تدبیر نیست" خیلی دیر است.

البته از آن جهت که اکثر اعضای هیات مدیره پاس رجال سیاسی هستند، می توان پیش بینی کرد که در آینده چهره نفرات هیات مدیره پاس تغییرات زیادی به خود خواهد دید و شاید همین دلیل سبب بی انگیزگی شده است.

وقتي در سال اول پاس به دسته اول سقوط كرد هيأت مديره باشگاه عزم خود را براي خريد امتياز مس سرچشمه جزم كرد و به طور جدي خواهان خريد اين تيم شد.

 

در آن زمان قرار بود كه مبلغ هشت ميليارد تومان براي خريد اين امتياز هزينه شود و حتي رمضاني مديرعامل امروز پاس مأموريت يافت تا اين قرارداد را نهايي كند. اين اتفاق به خاطر مخالفت رئيس جمهور و مردم سرچشمه منجر به انتقال امتياز نشد و پاس حضور در ليگ دسته اول را در دستور كار خود قرار داد.

نظرات   

 
+5 #1 aa 1392-03-28 11:40
چرا برای جشنواره های به اصتلاح فرهنگی و....................سالانه میلیارها تومن پول خرج میشه..که نه تنها سودی هم ندارن بلکه کسی هم از اونا استقبال نمکنه!!!!!بگزریم آقایان تیم در لیگ برتر حکم اسپانسر بین المللی داره برای هر شهر و استان و کلی رو نشاطو مطرح شدن هر منطقه تاثیر داره.حالا که ما چند قدمی این نعمتیم دارن با بی اهمیتی همه چیزه خراب مکنن.به خدا ارزش این کار کمتر از جشنواره نمازو قران نیست....
 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن