الوند به یک روانشناس نیاز دارد!

b_150_100_16777215_00_images_stories_ravanshenasi.jpgاین روزها که همه درگیر پیروزی خوب سبزپوشان همدان هستند و در اطراف این تیم حضور دارند، خبرهای خوشی از تیم الوند به گوش نمی‌رسد!


به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، وقتی الوند توپ را تا محوطه جریمه جلو می‌برد اما بازیکنان هیچ‌گاه ضربه آخر را درست و درچهارچوب نمی‌زنند، یا اینکه وقتی تیم در خانه خود در دقیقه 14 گل می‌خورد و در 76 دقیقه بعد نمی‌تواند گل خورده را جبران کند، می‌تواند نشانگر این امر باشد که تیم با مشکلات روحی و روانی زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

 

و در این خصوص به طور حتم حضور یک روانشناس در تیم فوتبال الوند و مشاوره با بازیکنان می‌تواند از فشار روحی و روانی و استرس حاکم بر تیم الوند بکاهد و بازیکنان با آسودگی بیشتری در زمین حاضر شوند و کادرفنی نیز با آرامش بیشتری تیم را هدایت کند.


در فوتبال مدرن و امروزی یک تیم به سرمربی، آنالیزور، تدارکات، ماساژور و روانشناس نیاز دارد که متاسفانه الوند تا کنون از وجود یک آنالیزور و روانشناس بی بهره بوده است.


اهمیت علم روانشناسی در فوتبال روز دنیا به حدی است که تیتو ویلانووا (سرمربی سابق بارسلونا) دارای مدرک دکترای روانشناسی است.


یک روانشناس فوتبال با انتقال دانستنی‌های روانی و ذهنی و هدایت آن بطور مداوم و در طول زمان موجب افزایش بهره وری تیم شده و موفقیت های پایدار و درازمدت را فراهم می‌آورد.


البته در این برهه از زمان، روانشناسی می‌تواند به کمک الوند بیاید که مجرب و ورزشی بوده و امتحان خود را پس داده باشد تا بتواند به سپیدپوشان کمک کرده و شادابی و روحیه آنان را به بالاترین حد ممکن برساند.


مسلما یک تیم با به کارگیری تاکتیک مناسب (همکاری تنگاتنگ سرمربی و آنالیزور) و بهره‌گیری از دانش یک روانشناس می‌تواند به موفقیت دست یابد و این در حالی است که اکثر تیم‌های باشگاهی بزرگ و تیم‌های ملی مطرح از این ابزارها استفاده می‌کنند.


شاید جالب باشد که بدانید در جام جهانی 2006 آلمان هر 8 تيم رسيده به مرحله نهایی، يك روانشناس به همراه تيم داشته‌اند كه با تمرينات ریكلیسیشن، استفاده از موسيقی‌های آرامبخش و محدود كردن ارتباط با خانواده 48 ساعت قبل از مسابقه، توانسته‌اند وضعيت روانی و حتی بدنی فرد را براي مسابقه به حد مطلوب برسانند.


در خصوص اهمیت مبحث روانشناسی در فوتبال می‌توان به گفته‌های فیلیپه اسکولاری، آنتونیو‌ کونته و اسون گوران اریکسون اشاره کرد که گفته‌اند:


فیلیپه اسکولاری: یک مربی ابتدا باید بازیکنانی را انتخاب کند که با تفکرات  خودش همخوانی داشته باشند والبته پس از آن به انگیزه و شرایط روانی آنان توجه داشته باشد.واضح است که روانشناسی برای من از اهمیت اساسی برخوردار است.


اسون گوران اریکسون: شاید تا 20 سال پیش از روانشناسان برای درمان بیماری های روانی استفاده میکردند، ولی امروزه حضور روانشناسی در کنار تیم های فوتبال به شما امکان اینکه از تمامی ظرفیت هایتان برای موفقیت بیشتر تیم کمک بگیرید را میدهد  اگر من در سال 2006 فقط برای زدن یک ضربه پنالتی در بازی با ژاپن از کمک یک روانشناس استفاده کرده بودم ،هرگز آن ضربه توسط دروگبا به بیرون نمیرفت!


آنتونیو‌ کونته: واقعیت این است که یک مربی مدرن دارای ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی است که یکی از این ویژگی‌ها به روانشناس بودن وی مربوط می‌شود به طور همزمان یک ‌سرمربی با 27 تا 28 ‌بازیکن در ارتباط است و این در حالیست که باید اعضای کادر فنی رؤسای باشگاه هواداران و رسانه‌های خبری را هم به آن اضافه کرد.


و در نهایت با همه کمی‌ها و کاستی‌ها هواداران منتظر دیدارهای خوب و روان سپیدپوشان هستند؛ دیدارهایی که فوتبال همدان را به رخ کشور بکشد. همه منتظر آن روز هستیم...

 

نویسنده: روزبه کاظمی

 


نظرات   

 
+1 #2 تابناک 1392-10-27 20:24
آقا این پیر فوتبال رو بیارید الوند دیگه... بنده خدا عمرش به سر میادا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
0 #1 پیرفوتبال 1392-10-25 21:52
خدارا شکرکه یکنفرپیداشد وپیشنهاد بنده رابه صورت رسمی درسایت قرار داد انشااله جناب
مهندس هم به این موضوع برسد ازبابت حق کشی صد درصد حق باشماست ولی اگرمشگل
گلزنی حل شود هیچ داوری نمیتواند گل سالم رامردود شمارد انشااله یک انالیزور ویک
روانشناس روانشاس روانشاس انالیزورانالیزور انالیزور :h :a
 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن