ميراثي گرا‌ن‌بها از اوليايي تا رمضاني

بهرام از بحران خلاص شد!

b_150_100_16777215_00_images_stories_6df0ef5b-7f88-4715-b652-1441cd4c2e90.jpgحسن عزيزي بعد از كاظم اوليايي، كريم ملاحي، عباس صوفي، عبدالحميد رمضاني و بهرام يدي به عنوان ششمين مديرعامل آخرين قهرمان ايران در آسيا منصوب شده است.

 

 

به گزارش "همدان فوتبال"؛ تیم ریشه‌دار پاس سال 86 با تصمیم ناجا و سازمان تربیت‌بدنی به استان همدان هبه و مدیریت این تیم در نخستین سال انتقال به کاظم اولیایی سپرده شد، مردی که با آبی‌پوشان پایتخت سوابق درخشانی را از جمله قهرمانی آسیا در کارنامه داشت.


خیلی‌ها بر این عقیده‌اند که اولیایی بهترین مدیرعامل پاس همدان در هشت سال اخیر بوده و تجربه‌های فوتبالی او بود که موجب شد پاس در نخستین سال انتقال عنوان بهترین تیم شهرستانی لیگ برتر را به خود اختصاص دهد. پیشکسوت فوتبال که در مکتب آبی‌ها روزهای خوبی را پشت سر گذاشته بود در تیم پاس برنامه‌های خوبی پیشنهاد داد که برخی از آن‌ها اجرایی و برخی نیز از سوی هیات‌‌مدیره لغو شد.


اما پایان کار اولیایی در پاس هیچ‌وقت پایانی برای جدایی او از این تیم بزرگ نبود. او همیشه دلسوز بودن خود نسبت به پاس را نشان داده و در سال‌های اخیر حرف‌های جالبی را بر زبان آورده است.


او سال گذشته در يكي از مصاحبه‌هاي جنجالی خود درخصوص پاس گفته بود که در بین دو نیمه اعضای هیات‌ مدیره پاس که سیاسی هم بودند و از فوتبال هیچ اطلاعاتی نداشتند در خصوص ترکیب فنی تیم اظهارنظر می‌کردند. اولیایی حتی اعلام کرد که تیم‌داری به دهان برخی مسئولان استان همدان مزه کرده بود! محبوبیت مدیرعامل سابق استقلال تهران در میان عده‌ای از همدانی‌ها تا جایی پیش رفت که مجتبی خورشیدی سرمربی سابق پاس همدان زمانی که هدایت پاس به او سپرده شده بود در مصاحبه‌ای اعلام کرد باید در ورودی همدان تندیس اولیایی ساخته و نصب شود.


سردار، سردمدار شعار سرافرازي!

اما بعد از اولیایی عنان کار پاسی‌ها به کریم ملاحی مدیرعامل سابق تیم صبا سپرده شد، مردی که به لحاظ تجربه از اولیایی چیزی کم نداشت.


ملاحی در پاس دست به اقدامات ماندگاری همچون خرید یک دستگاه اتوبوس مجهز زد. او شعار پاکی، استقامت و سرافرازی را در تیم نهادینه و ثابت کرد که اخلاق، در خط مقدم برنامه‌های کاری او قرار دارد. از سویی حاشیه‌های فراوانی گریبان ملاحی را گرفته بود. رسانه‌های همدان چند ماه به طرز عجیبی به مدیرعامل پاس تاختند تا جایی که همان روزها شنیده شد ملاحی برخی مواقع در اتاق خود و از شدت انتقادات سنگین گریه هم می‌کرده است!


اردوی آماده‌سازی تیم پاس در کشور هلند و بریزوبپاش‌هایی که آن زمان صورت گرفت یکی از سوژه‌های اصلی رسانه‌ها برای انتقاد بود.


در این اردو سرپرست تیم پاس حاشیه‌های فراوانی برای تیم ایجاد کرد و دست آخر که پاس راهی لیگ دسته اول شد، خیلی‌ها مجتبي پیمبری را یکی از عوامل آن می‌دانستند.


اما ملاحی در اواخر سال 89 با پاس خوب نتیجه نمی‌گرفت. شدت انتقادات به او و تیمش تا جایی بالا گرفت که استاندار همدان در هفته‌های پایانی لیگ برتر دست به تغییر مدیرعامل زد.


صوفي به صف شد

این بار نوبت به یک بومی رسید تا برای زنده‌ نگه‌داشتن امید مردم همدان توانایی‌های خود را به منصه ظهور بگذارد. امضای کرم‌رضا پیریایی رئیس هیات‌مدیره پاس آن زمان پای حکم رئیس وقت هیات فوتبال همدان که در استان از محبوبیت زیادی برخوردار بود جا گرفت تا عباس صوفی یکی از سخت‌ترین امتحانات زندگی خود را تجربه کند.


اگرچه پاس با صوفی نتایج بهتری نسبت به ملاحی گرفت اما اردیبهشت‌ماه سال 90، سبزپوشان با شکست برابر استقلال تهران به لیگ یک سقوط کردند. روز تلخی که در تاریخ ورزش همدان و باشگاه پرسابقه پاس تا ابد ماندگار خواهد بود.


عباس صوفی بعد از سقوط پاس به لیگ یک بارها اعلام کرد که اگر چند هفته زودتر مدیریت پاس به او واگذار می‌شد می‌توانست قهرمان آسیا را از سقوط به لیگ یک نجات دهد اما کار از کار گذشته بود و نماینده همدان باید در لیگ یک رویاهای خود را جست‌وجو می‌کرد. معاون این روزهای شهردار همدان ابتدا به عنوان سرپرست مدیرعاملی تیم منصوب شد و بعد از مدت کوتاهی به صندلی مدیرعاملی تکیه زد. بعد از صوفی مدت کوتاهی سرپرستی پاس به علی‌رضا شمسی‌پور رئیس وقت بسیج ورزشکاران استان همدان و هیات دوچرخه‌سواری سپرده شد.


رمضاني، با حاشيه آمد، با سروصدا رفت

مردادماه سال 91 بود که عبدالحمید رمضانی این بار ردای مدیریت در تیم پاس را به تن کرد. مردی که با پاس سابقه زیادی داشت و همیشه خود را یک پاسی متعصب می‌خواند.


اوضاع رمضانی در چند ماه نخست فعالیت به عنوان مدیرعامل پاس گل‌وبلبل بود اما هرروز که می‌گذشت انتقادات نسبت به او هم بالا می‌گرفت.


انتصاب‌های جالبی که رمضانی در پاس دست به آن‌ها زد خوراک اصلی منتقدین پاس شده بود. معاون اقتصادی، مشاور مدیرعامل و ... از جمله سمت‌هایی بود که رمضانی آن‌ها را ابداع کرد، اما در میدان کار معاون اقتصادی گره از کار باز نکرد و پاس هر روز در باتلاق بی‌پولی دست‌وپا می‌زد.


رمضانی یک سال و هشت ماه مدیرعامل پاس بود. تیم تحت هدایت او تا پلی‌آف لیگ برتر باشگاه‌های کشور هم پیش رفت اما در این مرحله پاس زور بردن ذوب‌آهن اصفهان را نداشت. مدیرعامل پاس در حالی رویای بستن تیم جدید برای فصل 93-94 لیگ یک را در سر می‌پروراند که استاندار همدان به یک‌باره در ستاد سرمایه‌گذاری استان خبر انتصاب بهرام یدی به عنوان مديرعامل جديد پاس را اعلام و همه را شوکه کرد.


طلبكاراني كه پاشنه در باشگاه را كندند!

ارديبهشت ماه سال 93 يدي كه پيشتر در الوند به عنوان مديرعامل مشغول به فعاليت بود به صندلي مديرعاملي پاس تكيه زد.


بهرام يدي شايد آن زمان مثل امروز به اوضاع پاس اشراف نداشت. همان حكايتي كه براي حسن عزيزي هم وجود دارد و مديرعامل جديد حالا كه با چشماني باز آمده به خوبي بايد بداند كه كار در پاس دشوار است. يدي در 508 روز مديرعاملي در پاس اوضاع مالي خوبي در پاس حاكم كرد. به طوري كه بيش از دو ميليارد تومان از بدهي‌ها از دوش باشگاه برداشته شد. البته طلبكاران در يك سال اخر به طرز عجيبي پاشنه‌هاي در باشگاه را از جا كندند و يدي به گفته مسئولان و اعضاي هيات مديره مدام درگير دادگاه و فدراسيون و ... بود.


حال بايد ديد ميراث گرانبهاي مديرعاملي در آخرين قهرمان ايران در آسيا كه به حسن عزيزي رسيده، چگونه نگهداري مي‌شود و اين وسط پاس همدان چه سرنوشتي را به انتظار نشسته است.

منبع : همدان پیام

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن