خواهش می‌کنم بازی با ذوب‌آهن تک بازی باشد

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_ramezani_92_ramezani_92-(1).jpgمدیرعامل باشگاه پاس گفت: اگر 100 بار دیگر با مس سرچشمه بازی کنیم برنده خواهیم بود.

به گزارش "همدان فوتبال"، عبدالحمید رمضانی در مورد صعود پاس به دیدار پلی‌آف لیگ برتر، عنوان کرد: من با یک عده بازیکن و مربیانی کار می‌کنم که بهترین‌های روزگار خود هستند، دلم به این صعود روشن بود زمانی که تیمی مورد ظلم قرار بگیرد، خداوند حق را به حق‌دار می‌رساند.

وی ادامه داد: اگر 100 بار دیگر ما با مس بازی کنیم، باز هم برنده خواهیم بود. شرایط ما را با تیم مقابل بسنجید ما 25 تا 30 درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت کردیم در حالی که تیم حریف 70 درصد قراردادها را پرداخت کرده است. پشتوانه ما مردم هستند اما تیم حریف با پشتوانه کوه مس در این رقابت‌ها حاضر شد. خوشحالم که ما روسفید شدیم.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان درباره به ثمر رساندن گل تساوی در دقیقه 93 و صعود این تیم به پلی‌آف لیگ برتر یادآور شد: زمانی که گل را به ثمر رساندیم من یاد هنگامی افتادم که در دقیقه 93 پاس گل خورد و به لیگ دسته اول سقوط کرد، به هرحال در این بازی فوتبال روی خوش خود را به ما نشان داد.

وی با اشاره به زننده این گل، یادآور شد: زمانی که با لفته قرارداد امضاء کردم همه اهالی فوتبال با این موضوع مخالفت کردند اما همان روز گفتم که این بازیکن گل سرنوشت‌سازمان را به ثمر خواهد رساند و بار دیگر این نکته خود را نشان داد که «یدالله فوق ایدیهم».

رمضانی در مورد دیدار برابر ذوب‌آهن تصریح کرد: امروز و فردا بازیکنان استراحت خواهند کرد و از یکشنبه تمرینات خود را آغاز می‌کنیم. ما یک بازی سخت و نفس‌گیر را در مقابل ذوب‌آهن داریم. سطح این بازی با دیدارهای گذشته متفاوت است. ذوب آهن کادر فنی و بازیکنان هوشمندی دارد، اما ایمان دارم که اگر خداوند بخواهد برنده میدان خواهیم بود.

وی با اشاره به زمان اندک تیم‌ها برای آمادگی خاطرنشان کرد: من پیشنهادی به فدراسیون فوتبال دارم تا دیدار مقابل ما را تک بازی در شهر بی‌طرف برگزار کند. با توجه به اینکه پرونده لیگ دسته اول طولانی شد، بهتر است که هرچه زودتر تکلیف تیم‌ها مشخص شود تا برای یادگیری دچار مشکل نشوند. از مسئولان فدراسیون فوتبال خواهش می‌کنم، تا این دیدار را در شهر بی‌طرف برگزار کنند تا هم تمرکز تیمی که صعود می‌کند، بیشتر باشد و هم این موضوع به نفع فدراسیون فوتبال است.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان در مورد حکم کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت او و سرمربی پاس، گفت: کمیته استیناف ما را یکشنبه دعوت کرده تا در مورد این موضوع صحبت کنیم. از آقای صالحی تقاضا دارم که با دقت به این پرونده رسیدگی کند و حق را به حق‌دار برساند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن