طيري: گل خدايي به ثمر رسانديم

b_150_100_16777215_00_images_stories_tayeri-omid11.jpgسرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: گلي که در ديدار مقابل مس سرچشمه در دقيقه 93 به ثمر رسانديم خدايي بود.

به گزارش "همدان فوتبال"، اميد طيري در خصوص صعود به ديدار پلي‌آف ليگ برتر، عنوان کرد:‌ ما به لحاظ اينکه در خانه حريف بازي مي‌کرديم، تحت فشار بوديم اما خدا را شکر که با تساوي توانستيم به مرحله بعدي صعود کنيم. به نظرم گلي که در دقيقه 93 به ثمر رسانديم خواست خدا بود و گل خدايي به شمار مي‌رفت. فقط خداست که مي‌تواند بندگان را به زمين بزند و يا بالا ببرد. همه چيز دست اوست.

وي ادامه داد: ما فشار زيادي روي دروازه مس سرچشمه آورديم و آنها نيز موقعيت‌هاي زيادي خلق کردند، اما خدا خواست که در دقايق پاياني به گل دست يابيم و به ديدار پلي‌آف تيم برتر صعود کنيم. ما تمرينات خوبي نداشتيم خودم که محروم بودم با همکاري مسئولان استاني و مديرعامل و غيرت بازيکنان توانستيم به اين موفقيت دست يابيم.

سرمربي پاس در مورد عدم حضورش در دو ديدار رفت و برگشت با توجه به قطعي نشدن حکم محروميتش خاطرنشان کرد:‌ من مي‌توانستم روي نيمکت بنشينم اما صلاح ديدم که اين کار را انجام ندهم به علت اينکه تنشي ايجاد نشود و همچنين احترام به حکم کميته انضباطي تصميم گرفتم روي نيمکت ننشينم و از دور تيم را کنترل کنم.

وي درباره حضورش در روز يکشنبه در کميته استيناف،‌ گفت: من هيچ گناهي ندارم زيرا اگر گناهي انجام داده بودم تيم را جريمه مي‌کردند نمي‌دانم چه مسائلي بوده که چنين تصميم‌هايي گرفتند.

سرمربي پاس درباره ديدار مقابل ذوب‌آهن، تاکيد کرد: به نظرم ذوب‌آهن جزو 4،5 تيم بالاي جدول تيم برتر است اما به خاطر يک سري از مسائل نتوانست به حقش برسد. زماني که ساختار حمله اين تيم را آناليز مي‌کردم جزء 3،4 تيم بالاي جدول قرار داشت. اين تيم بازيکنان ملي‌پوشي دارد و کادر فني خوبي هم در اين تيم فعاليت مي‌کند.

وي ادامه داد: شخصيت تيم‌هاي ليگ برتر با ليگ دسته اول متفاوت است و شرايط غير برابر به لحاظ آماري و روي کاغذ دو تيم مقابل همديگر قرار مي‌گيرند، به هرحال پاس هم شخصيت و عقبه فوتبالي دارد و از ساختار خوبي برخوردار است. بازيکنان ما با انگيزه هستند و هرچه خدا بخواهد رقم خواهد خورد، به نظرم در اين ديدار به غير از مسائل فوتبالي مسائل روحي و رواني دخيل است. ما چيزي از ذوب‌آهن کم نداريم و هر کس که بخواهد از موقعيت‌هايش بهتر استفاده کند، برنده خواهد بود. دليلي نمي‌شود که چون ذوب‌آهن ليگ برتر است بتواند ما را راحت شکست بدهد.

طيري در مورد اينکه مديرعامل باشگاه پاس پيشنهاد ديدار بازي تک بازي به ذوب آهن را داده، تصريح کرد: من مخالف اين موضوع هستم زيرا براي ما بازي رفت و برگشت مفيدتر است.

وي در مورد شرايط مالي باشگاه پاس گفت: ‌به هيچ عنوان شرايط خوبي نداريم. مهابادي در حالي که بازيکنان مس سرچشمه 60،70 درصد از قراردادشان را دريافت کردند، پس از حذف اعلام کرد که اگر قراردادها بيشتر پرداخت مي‌شد، شرايط متفاوتي داشتند اما ما بايد چه بگوييم که تنها بازيکنان 20 درصد قراردادشان را گرفته‌اند و حتي پول توجيبي هم ندارند. باز هم از هيئت مديره تشکر مي‌کنم که باز هم دنبال اين مسائل بودند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن