جوانان فوتبال پاس بوی لیگ برتر می دهند
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 12 اسفند 1392 15:07
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 687
تیم فوتبال جوانان پاس همدان امسال با هدایت صادق جعفرخواه توانسته در رقابت های لیگ دسته یک فوتبال کشور موفق عمل کند و اکنون این تیم در آستانه صعود به لیگ برتر کشور است.
به گزارش "همدان فوتبال"، سرمربی تیم فوتبال جوانان پاس همدان در این باره می گوید: با وضعیتی که در جدول وجود دارد به احتمال فراوان تیم پاس به لیگ برتر جوانان صعود می کند.
صادق جعفرخواه که با اقتدار تیم جوانان را به مرحله دوم لیگ دسته یک کشور رسانده است، در گفت وگو باهمدان فوتبال افزود: با وفاق و همدلی، تیم وارد مسابقات شد و با تمرینات سخت و فشرده و با برنامه ریزی دقیق توانستیم با اقتدار به دور بعدی صعود کنیم.
وی تصریح کرد: البته از هفته های ابتدایی با توجه به بازیها و نتایج خوبی که گرفتیم صعود خود را به لیگ برتر قطعی کردیم ولی با تغییر برنامه فدراسیون فوتبال مواجه شدیم و قرار بر این شد که مرحله دومی هم برای بازیها برگزار شود.
جعفرخواه درباره مرحله دوم بازی ها خاطرنشان کرد: این مرحله با شرکت 6 تیم که شامل تیم های اول و دوم سه گروه است به صورت متمرکز از تاریخ 16 اسفند در شهرستان رفسنجان برگزار خواهد شد و تیم های پاس همدان، نفت امیدیه، مس رفسنجان، تراکتور سازی تبریز، فولاد یزد و انتظار بجنورد با یکدیگر دیدار خواهند داشت که در انتها 3 تیم به رقابتهای لیگ برتر صعود می کنند.
سرمربی جوانان پاس درباره بازیکنان خود یادآور شد: با همان تیم قبلی به میدان می رویم و فقط محمدرضا سلیمانی هافبک ملی پوش جوانان و تیم بزرگسالان پاس به تیم ما اضافه شده است. مطمئن هستم با حضور سلیمانی تیم قوی تری نسبت به دور اول بازی ها خواهیم بود.
وی در پایان تاکید کرد: از مدیر عامل و مجموعه اداری و رسانه ای باشگاه کمال تشکر را دارم که همیشه یاور تیم جوانان بوده اند. از بازیکنانم که جوانان پاک و با غیرتی هستند تشکر می کنم و از این بابت که جوانان با ایمان و با تقوایی هستند به خود می بالم.