بودجه امسال پاس دو میلیارد و 200 میلیون بود؛
رمضانی: پاس خانه من است، موافق باشند می مانم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 24 فروردين 1393 16:51
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1133
مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان می گوید در مقاطعی از فصل بخاطر اعتراض هواداران پرخاشگری می کردم. اما هواداران باید حق بدهند که امسال سختیهای زیادی کشیدیم.
به گزارش "همدان فوتبال"، عبدالحمید رمضانی اظهار کرد: در مقاطعی از فصل بخاطر شعارهای غیراخلاقی هواداران عصبانی می شدم. هواداران حق دارند اما باید حرف حق بزنند. آن ها باید بدانند که ما امسال چه مشکلاتی داشتیم و با چه سختی هایی در رقابت ها حاضر می شدیم.
وی تصریح کرد: اشکالی که امسال هواداران داشتند این بود که در شکست و پیروزی شعار می دادند. اما من چه برای آنهایی که هوادار واقعی تیم هستند چه آن هایی که هوادار واقعی نیستند احترام قائلم.
مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا در پاس می مانید یا نه؟ افزود: فوتبال شغل حرفه ای من است. پیشنهاداتی به من شده و این پیشنهادات را بررسی خواهم کرد. پاس خانه من است و اگر شرایط من مورد موافقت اعضای هیات مدیره قرار بگیرد و برنامه هایم عملی شود در این تیم خواهم ماند.
رمضانی درباره اینکه فصل آینده تکلیف پاس به کجا خواهد رسید، خاطرنشان کرد: اول باید ببینیم هیات مدیره چه تصمیمی خواهند گرفت بعد راجع به آینده پاس صحبت کنیم. اگر در تیم باشم با حمایت های نیکبخت و دستگاه ورزش همدان و برنامه هایی که در سر دارم بعد از چهار سال تیم به لیگ برتر خواهد رسید.
وی در پایان درباره اینکه این فصل پاسی ها چه مقدار پول هزینه کردند؟ یادآور شد: اطلاع دقیقی از هزینه های صرف شده این فصل ندارم. اما بودجه ای که ابتدای فصل آزاد استاندار قبلی همدان در هیات مدیره مطرح کرد دو میلیارد و 200 میلیون تومان بود که این نظر حتی تصویب هم نشد چه برسد به اینکه تخصیص داده شود، چراکه بعد از آزاد جلسه اعضای هیات مدیره تشکیل نشد.
نظرات
فقط اميدخان طيرى
برو خانت بابا
فقط اميدخان طيرى
بچه همدانِ
فقط اميدخان طيرى
اگه طيرى نيامده بود الان بايد برنامه ميدادين براى ليگ دسته /٢
فقط اميد خان طيرى
بیا برو شهر خودت
البته اگه بدونی بچه کجایی؟؟!!
خجالت هم خوب چیزیه والا
مگه ما خودمان آدم کم داریم که تو بازم مدیرعامل بشی!!!!
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال