درخواست مربی سابق پاس همدان:
تیم الوند را برای همدان نگه دارید
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 18 تیر 1393 12:18
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 985
مربی فصل گذشته تیم فوتبال پاس همدان حفظ امتیاز تیم فوتبال الوند در استان همدان را خواستار شد.
به گزارش "همدان فوتبال"، بابک صمدیان اظهار کرد: مانند بقیه دوستداران فوتبال در همدان به شدت مخالف واگذاری امتیاز الوند به شهر یا استان دیگری هستم و امیدوارم این اتفاق رنگ واقعیت به خود نگیرد.
وی افزود: به عنوان فردی که سه سال سرمربی این تیم بودهام و دو سال هم در این تیم توپ زدهام میخواهم که الوند در همدان ماندنی شود چراکه این تیم خانه امید بسیاری از جوانان و نوجوانان استان همدان است.
صمدیان اضافه کرد: نه بهخاطر خودم و نه به خاطر بازیکنانی که در این تیم مشغول فعالیت هستند بلکه به خاطر دو هزار فوتبالیستی که در مدارس فوتبال همدان آموزش میبینند و چشم امید به آینده خود دوختهاند امیدوارم الوند به هیچ استانی واگذار نشود.
پیشکسوت فوتبال همدان یادآور شد: این فوتبالیستها برای فردای خود آرزوهای بزرگی در سر پروراندهاند و به امید بازی در تیم الوند در کلاسهای آموزشی شرکت میکنند.
وی گفت: الوند نقطه امید فوتبال همدان محسوب می شود و با پاک کردن این نقطه امید، آرزوی بسیاری از جوانان همدانی نقش بر آب میشود.
صمدیان با تاکید بر اینکه رسیدن به تیم پاس برای جوانان همدانی سخت است بیان کرد: پاس در سالهای اخیر نشان داده که بازیکن بومی سخت جذب می کند، اما الوند خانه امید بومیها بوده و این تیم شناسنامه فوتبال همدان محسوب میشود و بازیکنان همدانی راحت به این تیم میپیوندند.
مربی سابق پاس همدان در پایان در پاسخ به اینکه آیا امسال هم روی نیمکت پاس خواهید بود یا خیر؟ گفت: از پاس هیچ پیشنهادی به من نرسیده است.
نظرات
آخرشم که معلوم نشد چطوری شد یه هو مشتری خرج از استان (که اتفاقا دستی هم در فدراسیون داشت!!)پیدا شد..
داستان جالبیه 8)
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال