مدرس رسمی فدراسیون فوتبال:

فروش الوند باعث سرخوردگی و آوارگی جوانان همدانی می‌شود!

b_150_100_16777215_00_images_stories_moein.jpgمدرس رسمی فدراسیون فوتبال و کارشناس فوتبال کشورمان گفت: انتقال امتیاز الوند به خارج از استان باعث سرخوردگی و آوارگی جوانان همدانی می‌شود.

بهروز معین در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: من هم مانند خانواده فوتبال استان از شنیدن خبر فروش الوند متاثر شدم و می‌دانم که این امر باعث پایین آمدن انگیزه همدانی‌ها خواهد شد.

وی تصریح کرد: حیف که کاری از دست ما برنمی‌آید چون تیم متعلق به شخص دیگری می‌باشد اما امیدواریم هیات فوتبال و اداره ورزش جوانان پیگیر این موضوع باشند.

کارشناس فوتبال کشور خاطرنشان کرد: گمان نمی‌کنم که خود یدی هم به خروج این امتیاز از استان راضی باشد و او این کار را از روی ناچاری انجام داده زیرا مالک باشگاه الوند بارها تاکید کرده که اگر شخصی حاضر به تیم داری در همدان است، تیم را با تخفیف ویژه‌ای به وی واگذار خواهد کرد.

معین در پایان تاکید کرد: البته شنیده می‌شود شهرداری هم خواهان این امتیاز است و اگر این موضوع صحت داشته باشد باید این امتیاز به این ارگان واگذار شود زیرا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است!

نظرات   

0 #1 ramii 1393-04-19 10:30
همه استانها به دمبال ایجاد همبستگی و اعتماد به نفس عمومین...اما اینجا ما دمبال اینیم که دائم بگیم:همدان فلان کار نمیشه کرد...این نمیشه..اون نمیشه ...و از این حرفااااااااا...

نمونشم الوند بخاطر اینکه بقبولانن الوند تو همدان مشتری نداره....فوری دادنش رفت

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن